HomePage O Nama Kontakt Partneri Mape

 

 

Brčko distrikt, Hotel “Jelena”

Upravljanje lancima snabdijevanja i logističkim sistemima

Poštovani,

U organizaciji Udruženja logističara Brčko distrikta i pod pokroviteljstvom Vlade Brčko distrikta, sa zadovoljstvom Vas pozivamo na Skup logističara „LOGIN 07“ koji će se održati 13. i 14. novembra u Hotelu Jelena u Brčkom.

U proteklih sedam godina, LOGIN 07 se uspio razviti u jedan od najznačajnijih stručnih skupova iz oblasti logisike i transporta na području regije koji okuplja eminentne članove akademske zajednice i afirmisane stručnjake iz zemalja jugoistočne Evrope.

Tema skupa LOGIN 07 posvećena je upravljanju lancima snabdijevanja i logističkim sistemima, a cilj skupa je analizirati ključne faktore i trendove u logistici i transportu na području jugoistočne Evrope.

U skladu sa strategijom povezivanja i ostvarivanja zajedničkih ciljeva u transportu roba u jugoistočnoj Evropi, potrebno je jačati i poziciju logistikih kompanija iz Brčko distrikta i Bosne i Hercegovine te omogućiti privrednicima bolji protok roba i lakši izlazak na evropska i svjetska tržišta. Udruženje logističara Brčko distrikta organizacijom ovog stručnog skupa nastoji doprinijeti podizanju svijesti logističkih kompanija i transportnih kuća u lokalnoj i regionalnoj zajednici o značaju saradnje svih aktera u upravljanju lancem snabdijevanja te doprinijeti edukaciji i povećanju konkurentnosti novih kadrova iz ove oblasti.

Pozivamo Vas da budete dio interaktivne radionice LOGIN 07 i učestvujete u razmjeni znanja i iskustava sa kolegama u Brčkom.

Molim Vas potvrdite učešće na skupu putem adrese dejanilic.translogic@gmail.com.

S poštovanjem,

 

M Sc Dejan Ilić, predsjednik Udruženja

 

Podelite sa prijateljima putem društvenih mreža ili emaila:

Comments are closed.